perjantai 9. syyskuuta 2011

Alpeilla


9.9.2011 klo 21:50
Alpeilla aamu voi olla surkean sumuinen ja sateinen, mutta kun jaksaa olla optimistisen toiveikas, onnetar voi suosia ja aurinko armas ilmestyä pilvien takaa. Onneksi, sillä retki Aatu-sedän piilopaikkaan (Hitlerin kotkanpesälle) ei olisi antanut sateella ollenkaan samaa kuvaa, kuin kirkkaalla ilmalla. Vaikka tämän saman retken on kokenut jo monta kertaa aiemmin, kokemus on aina vaan yhtä vaikuttava. Maisemat ovat suorastaan mieltä ylentävät; ei ihme, että Aatulla vihelsi päässä, kun täällä sotasuunnitelmiaan punoi!

Matka jatkui Itävallassa kohti Linziä ja hyvästit saatiin jättää kauniille alppimaisemille. Vaikka kuinka yritimme löytää yöpymispaikaksi kaunista maalaismaisemaa, ei Alppien veroista paikkaa löytynyt mistään. Pakko oli tyytyä vähemmän kauniin kaupungin hotelliin Bad Schallerbachissa, josta on helppo jatkaa matkaa huomenna Prahaan.

Taas tupeksittiin syömään lähdön kanssa ja kun pikkukaupungin kuppiloiden kokit haluavat nukkumaan varhain, saatiin syödä loistokkaasti toastit salaattipedillä, jotka oman hotellin baarimikko suostui meille loihtimaan. Ehkä huomenna on paremmat eväät, mutta ei tässä vaiheessa uskalla vielä toivoa, ennenkuin tipahtaa......

Kuvakertomukseen sivut 1-27


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tätä mieltä!