maanantai 5. syyskuuta 2011

Eka päivä

5.9.2011 klo 20:15
Liki yhdeksän tunnin ajourakka (miehellä) takana. Perslihakset puuduttanut reitti Tukholmasta Malmöhön on aina ollut tylsääkin tylsempi. Miten mukavaa olisikaan seilata suoraan Saksan rantaan, mutta köyhänä matkakassan vartijana tämäkin kitkerä pakkopulla on vain nieltävä, jos mielii matkalle.
Pissa/kaffetauko Grännassa, Tanskan avarat maisemat ja sillat, lauttamatka Tanskasta Saksaan toivat sentään vähän vaihtelua muuten niin pitkästyttävään päivään.

Nyt hiukset ja meikki järjestykseen, takki niskaan ja menoksi gasthausiin, jossa tuhti saksalaisruoka ja raikas rieslingviini jo odottavat nälkäisiä matkalaisia.

JATKUU....22:00
Eipä odottanut minkäänlainen ruoka eikä juoma meitä nälkäisiä kulkijoita. Otti todella tiukalle tuo avoimen ruokapaikan löytäminen. Viimein löytyi yksi gasthaus pitkän hakemisen jälkeen, jossa sentään onnistuttiin saamaan parit nakit ja perunasalaatit. Ei ollut omassa lasissani myöskään minkäänlaista valkkaria, vaan illalliskuskina oli tyytyminen pelkkään veteen. Ei pitäisi koskaan nuolaista, ennen kuin tipahtaa!!!



Kuvakertomukseen sivut 1-27


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tätä mieltä!