MATKAILIJA BIGI

Profiilini 

 

Kalispéra

S̄wạs̄dī - สวัสดีค่ะ

 

Lähde mukaan matkalle!

 

perjantai 11. marraskuuta 2011

Edulliset eväät

Jos on harkitsemassa pidempiaikaista talvehtimispaikkaa, on Hua Hin mielestäni siihen oikein sopiva. Kaupunki on tarpeeksi suuri palveluineen, joten kaikki on käden ulottuvilla. Ilmastoonkin tottuu helposti, eikä 30 asteen helle koettele kuntoa, kun muistaa siemailla ahkerasti janojuomaa (vettä). Merivesi on kuin linnunmaitoa, siellä voisi kuluttaa joutilasta aikaansa määrättömän kauan.

Elämänmeno on muutenkin rauhallisempaa ja kodikkaampaa kuin monessa muussa turistien kansoittamassa kaupungissa. Tietysti täälläkin näkee joukoittain länsimaisia miehiä, jotka ovat tulleet hakemaan täältä thai-naisen seuralaispalveluja, mutta kun jättää moralisoinnin sikseen, ei asia enää mitenkään häiritse arkista elämää.

Ja ainakin elämisen kustannukset jäävät huomattavasti alle eurooppalaisen tason. Tietysti riippuu paljon siitä, minkälaisen palvelutason haluaa, mutta jos tyytyy esim. keskitason ravintolaruokaan, selviää kahden hengen illallisesta juomineen 15 eurolla. Paikallisten kansoittamassa "muovituolikuppilassa" maukas kananuudeliateria kahdelle, lasi punaviiniä ja 6,4 dl:n Chang-olut irtosi vähän päälle kuudella eurolla.

Olen kerännyt joitakin hintoja Thaimaan hinnat-sivulleni. Siellä on myös paikallisen Tescon (Sittarin) elintarvikkeiden hintoja. Eipä tulisi paljon maksamaan, jos riittäisi viitseliäisyyttä pyöräyttää pöperöt kotikeittiössä. Tuskinpa sitä kovin usein harrastaisin näillä ravintolahinnoilla.

Katso Thai-sivustoni vinkit ja matkakertomukset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tätä mieltä!