torstai 23. tammikuuta 2014

Bangkokin lentokenttäkokemksia

Ilmeisesti Bangkok ei nuku koskaan! Kun vaatimaton hotellihuoneemme sattui sijaitsemaan vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella, porautui liikenteen melu tajuntaan läpi yön. Kerran heräsin hirvittävään ääneen, kun koirat tappelivat kadulla. Enpä tuota tullut ajatelleeksi hotellia varatessa, vaan valinnan perusteena oli hotellin vieressä oleva ostoskeskus, jossa oli mukavampaa viettää aikaa, kuin kököttää huoneessaan tai hotellin tiloissa.

Uskomattomalta tuntui nähdä ostoskeskuksen joulusomistus (tammikuun loppupuolella!) thaimaalaisten (=buddhalaisten) kansoittamassa paikassa, jossa liikkuu vain vähän turisteja. Valomeri oli kuin Aleksin joulukadulla.

Oma lukunsa oli seikkailu Bangkokin lentokentän labyrintissä. Suuren nelikerroksisen rakennuksen liukuportaiden ja hissien logiikka jäi meille arvoitukseksi, vaikka löysimmekin muutaman piruetin jälkeen ystävät, jotka toivat tullessaan uuden fläppärini. Kotimatkasta taksilla Hua Hiniin jouduttiin pulittamaan 2.800 bathia (n. 63 €), kun ei haluttu jäädä norkoilemaan pariksi tunniksi Hua Hiniin menevää bussia.

Nytpä on edessä takkuinen opintie uuden koneeni kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tätä mieltä!