MATKAILIJA BIGI

Profiilini 

 

Kalispéra

S̄wạs̄dī - สวัสดีค่ะ

 

Lähde mukaan matkalle!

 

perjantai 10. tammikuuta 2014

Cha Amin seikkailu

Reippain ja avoimin mielin kun kulkee, voi päivästään tehdä mukavan seikkailun. Mies oli aiemmin huomannut paikallis-lava-autobussissa, että hintalapussa mainittiin hinta (20 batia) Hua Hinin lentoasemalle saakka - matkaa meiltä n. 16 km. Sehän piti kokeilla!

Yhdellä eurolla me kaksi siis huristeltiin läpi kaupungin, ohi kuninkaallisen palatsin lentoasemalle saakka, jossa hypättiin pois kyydistä. Kun vesipullo oli hankittava matkaevääksi, poikettiin paikalliseen kuppilaan, jossa koulupoika toimitti meille tulkin virkaa.

Siihen tien varteen jäätiin odottelemaan jotain bussia, joka veisi meidät Cha Amiin. Peltimajasta tuli heti ukkeli, joka lupasi viedä meidät perille 300 batilla - n. 7 eurolla. No hypättiinpä kyytiin siihen vanhaan taksiin. Kun paikkaa ei tunneta kovin hyvin (eikä tainnut tuntea kuskimmekaan) jäätiin pois kyydistä jossain pienessä keskustassa???!!!! Siitä sitten talsimaan kohti oletettua rannan suuntaa. Huh huh - hiki lensi ja tietä riitti, muttei rantaa vaan näkynyt.

Onneksi yksi taksi pysähtyi kohdalle ja pelasti meidät kyytiinsä. Sinne varsinaiseen Cha Amin keskustaan oli matkaa vielä 10 km!! Olisi siinä muutama hikipisara puserrettu, jos olisi tallattuja matka jalkaisin!!!

No kaikella on tarkoituksensa - taksikuski puhui hyvin englantia ja osasi opastaa meitä, miten meidän tulee toimia siten, kun ollaan lähdössä bussimatkalle Rayongiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tätä mieltä!