MATKAILIJA BIGI

Profiilini 

 

Kalispéra

S̄wạs̄dī - สวัสดีค่ะ

 

Lähde mukaan matkalle!

 

lauantai 4. tammikuuta 2014

Hammaskeijut

Pitihän se tuo thaimaalainen hammashoitolan kokeilla. Ei, en minä millekkään konitohtorille aikaa varannut, vaan mies bongasi netistä tässä lähellä olevan turvallisen näköisen hoitolan. Taitaa olla ennemminkin turistien tarpeisiin suunnattu hoitola Bangkok Hospitalin tiloissa - avarat, viihtyisät, supertiistaita aulat, käytävät ja huoneet.

Aluksi epäröin homman onnistumista, kun en saanut kunnolla selvää vastaanottoapulaisen englannin ääntämyksessä (mittasi verenpaineen, lämmön ja painon), mutta tohtori itse puhuikin englantia hyvin ja hoitotoimenpiteistä pystyttiin keskustelemaan ilman ongelmia. Viimeisen päälle ajanmukaisilla välineillä tohtori teki hoitajan avustamana hammaskiven poiston, kalustosta otettiin röntgenkuvat ja kipsimuotit. Koko henkilökunta oli huomaavaista ja ystävällistä ja vähän väliä tohtori kysyi operoidessaan "are you ok?".

Neljän päivän päästä menen katsomaan millaista lopputulosta tohtori ehdottaa, kun lupasi tehdä minulle tasaisen kauniin rivin alahampaita. Kyllä täällä uskaltaisi teettää myös implantit, mutta aikaa ei tällä kertaa ole riittävästi toimenpiteen suorittamiseen kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tätä mieltä!