tiistai 7. tammikuuta 2014

Pakkaaminen

Tämä on vastaus ystävän viestiin, jonka hänelle tänään lähetin (ovat tulossa Thaimaahan kolmen viikon päästä). Mielestäni tämä on yleispätevää juttua kaikille matkatavaroiden kanssa tuskaileville.

Siellä kotona matkatavaroita paikatessa on vaikeaa kuvitella, miten vähillä asuilla täällä pärjää. Oman haasteensa pakkaamisen tekee lentoyhtiöiden matkalaukun painorajaa. Meillekin tuli yllätyksenä, kun Finair oli muuttanut painorajojaan siten, että yksi laukku saa painaa 23 kg (entisen 32 kg:n sijaan). Siinäpä me lähtöselvityksessä sitten vekslattiin tavaroita laukusta toiseen, ettei jouduttu maksamaan kallista lisämaksua.

Vaikka olisi miten paljon kokemusta reissaamisesta, aina sinne matkalaukkuun kertyy vaatteita, joita ei sitten täällä helteessä haluakaan käyttää. Ja naisellisesti sitä retkahtaa kuitenkin ostamaan rantakauppiailta bikineitä ja mekkoja, kun eivät maksakaan juuri mitään! Vielä en ole sortunut houkutuksiin, vaikka silmät ovat bongannetkin muutaman kivannäköinen hellemekon. Uudet bikinitkin aion hankia, kun ärhäkkä aurinko on haalistunut nykyiset haljun väriseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tätä mieltä!