MATKAILIJA BIGI

Profiilini 

 

Kalispéra

S̄wạs̄dī - สวัสดีค่ะ

 

Lähde mukaan matkalle!

 

perjantai 20. toukokuuta 2011

Ihania jalkineita

Voi kun olisinkin syntynyt pienempi jalkaiseksi!!!  Taas kuolasin yhden kenkäkaupan ikkunan takana aivan ihanien jalkineiden perään. Mies patisti sisälle kysymään, josko sieltä löytyisi tällaiseenkin kavioon sopivia sipsuttimia. Ei löytynyt!

Miehen mielestä naiset hankkii jalkineensa väärin perustein, kun aina pitää ottaa huomioon esteettiset seikat mukavuuden kustannuksella. Jos sopivia kenkiä ei löydy naisten hyllystä, miksei valitsisi mukavia jalkineita miesten puolelta. Vaatii melkoista huumorintajua tallustella iltamekossa miesten 42-numeron menokkaissa!

Normaalijalkainen hankkii täältä todella kauniit sandaalit edullisesti alle kahdellakympillä. Muutenkin olen tykästynyt kreikkalaisiin vaatteisiin, joita kannattaa käydä katsastamassa kaupunkien "oikeissa" putiikeissa (ei rantarättipaikoissa). Siinäkin voi hiki kohota otsalle, kun yrittää tunkea sovituskopissa omaa tukevaa olemustaan pienelle kreikattarelle tehtyyn vaateeseen.

2 kommenttia:

  1. Hei, löysin blogisi Matkailijat.net sivuston kautta. Kun puhut pienempijalkaisuudesta, niin minkäkokoisille jaloille sieltä löytyy kenkiä? 38?

    VastaaPoista
  2. Itselläni täytyy kenkien olla numeroa vähintään 41, joten niitä harvoin löytyy etelän kenkäkaupoista. Luulisin, että nainen, jonka kengän numero on 36-39, löytää itselleen todella ihania kenkiä ja valikoimaa on runsaammin kuin kotimaassa.

    VastaaPoista

Olen tätä mieltä!