MATKAILIJA BIGI

Profiilini 

 

Kalispéra

S̄wạs̄dī - สวัสดีค่ะ

 

Lähde mukaan matkalle!

 

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Matkalaukun turhakkeet

Kotiinlähdön hetkellä sitä manailee, kun ei taaskaan noudattanut omaa hyväksi havaittua ohjettaan turhien matkatavaroiden karsmisesta.

Miten se onkin niin vaikeaa lähteä reissuun pariksi viikoksi vain muutaman suosikkivaatteen kanssa? Vasta loman loputtua sitten huomaa, ettei kaikkia mukana raahamiaan kuteita ole käyttänyt kertaakaan.

Vaikkei mitään shoppailureissua ole suunnitellutkaan, niin yhtä ja toista kotiin vietävää on matkan varrella ehtinyt kaappeihin kertyä. Lapsenlapsia ikävöidessään on melkein huomaamatta tullut hannkineeksi tuliaisiksi tilaa vieviä lelja, jotka on tavalla tai toisella saatava sullottua jo saapuessa miltei täysiin matkalaukkuihin.

Oliiveja, oliivitahnaa, oliiviöljyä, mausteita, punkkua, Retsinaa, Ouzoa, Metaxaa - pakko yrittää vaan saada mahtumaan Finnairin painorajoituksiin.

Seuraavalla reissulla otan mukaan vain pari pikkuhametta, muutaman topin ja rantavaatteet. Matkatavaralistaakin pyrin karsimaan minimiin!

Nähtäväksi jää, joko ensi kerralla turhakkeet jää kotinurkkiin!

1 kommentti:

  1. Ihan sama ongelma itsellä vaatteiden mukaan ottamisen kanssa.. Joskus tosin olen vielä viime tipassa heittäny jonkun paidan pois, mutta silti mukaan aina tarttuu jokunen vaate jota sit ei vaan tuu käytettyä lomalla :-)

    VastaaPoista

Olen tätä mieltä!