MATKAILIJA BIGI

Profiilini 

 

Kalispéra

S̄wạs̄dī - สวัสดีค่ะ

 

Lähde mukaan matkalle!

 

tiistai 24. toukokuuta 2011

Moussaka eli musaka

OI JA VOI!!!!
Miten ihmeessä täällä Kreikassa lomaillessa pystyisi säilyttämään edes jotenkuten ulkoiset mittanasa? Tarjolla on toinen toistaan herkullisempaa evästä fetapiiraista lammasherkkuihin.

Alkupalaksi tilattu kreikkalainen salaatti ja tuore leipä valkosipulivoilla ryyditettynä riittäisi hyvin kahden hengen illalliseksi, mutta eihän se siihen tietenkään jää, vaan pääruokaa on myös tilattava. Ja syömään mennään tietysti vasta silloin, kun muutkin ovat liikkeellä, eli illan pimeinä tunteina.

Halkeamisen varaa olen yrittänyt torjua syömällä pääruoaksi grillattua kanaa. Todella taivaallisen maukasta ruokaa! Oi miksi meillä aikanaan höyrähdettiinkään kaasu- ja sähkögrilleihin? Eihän se ole lainkaan sama asia, kuin hiiligrillillä grillattu eväs!

Yksi suosikkiruoka on yli muiden! Moussakaa voisi syödä vaikka kuinka usein - lounaaksi ja päivälliseksi. Eihän se ihan kevyttä ruokaa ole, mutta sitä laitan myös joskus kotonakin illanistujaisiin. Täältä Kreikasta olen löytänyt "moussakamausteen" Inka-marketista, jolla saa ruokaan sen aidon maun. Monen harjoituskerran jälkeen onnistuin mielestäni loihtimaan aidon mousakan myös kotikeittiössä.

Katsopa ohjeeni tästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tätä mieltä!