MATKAILIJA BIGI

Profiilini 

 

Kalispéra

S̄wạs̄dī - สวัสดีค่ะ

 

Lähde mukaan matkalle!

 

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Poliisin haavissa

11.9.2011  klo 14:00
Kaunis, rauhallinen sunnuntaiaamu lähteä moottoritietä Prahasta letkeästi kohti Auschwitsiä, kunnes eteen ilmestyy poliisiauto takaikkunassaan vilkkuva teksti "Follow me!". Mitä, mitä? Eihän me ajettu ylinopeutta, eikä tehty muutakaan vilppiä!

Selkeästi englantia vääntävä poliisi selittää, että meidän tuulilasista puuttuu moottoritien maksutarra. VOI PYHÄ JYSÄYS !!!! Kukaan tästä ryhmä rämästä ei ole sattunut näkemään vilaustakaan tiemaksusta kertovasta kyltistä, ainakaan millään ymmärrettävällä kielellä. Jos kyltti on ollut tsekiksi, on mielenkiinto tyssännyt jo heti ensimmäiseen sanaan, jossa voi olla neljäkin konsonanttia peräkkäin. Lisänä kaikki heittomerkit kirjainten päällä. Otapa hänestä nyt sitten mitään tolkkua!

- No, koristetarra ostettiin ikkunaan 250 korunalla (n.12 €) ja lisäksi poliisi peri ihan ystävällisesti tuhannen korunan (n. 49 €) sakon. Mielestäni tuo tiemaksu on kyllä liioittelua tällaisesta kolkutusajosta, joka on kuin neliskanttisilla renkailla ajaisi. Johan tässä menossa munaliköörinikin muuttuu kokkeliksi!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tätä mieltä!