MATKAILIJA BIGI

Profiilini 

 

Kalispéra

S̄wạs̄dī - สวัสดีค่ะ

 

Lähde mukaan matkalle!

 

tiistai 22. toukokuuta 2012

Jälleen Turkkiin!

Kun toukokuun koleaan keliin kyllästyneinä alettiin haeskella netistä äkkilähtöä mielyttävämpään ilmastoon, ei tuolloin arvattu, että Suomen suvi jo viikon päästä repeäisi eteemme kaikessa loistossaan. Kuten aina, lomatarjonta näin kauden alkaessa oli näinkin lyhyellä varoitusajalla runsasta. Ainakin Kreikan kohteita tarjosivat melkein kaikki toimistot pilvin pimein. Päätimme kuitenkin tänä keväänä jättää kreikanmatkan väliin ja suunnistaa johonkin muualle.

Mielenkiintoinen kohde löytyi Portugalin Prai da Rochasta, jonka myyntiä seurailimme muutaman päivän ajan. Viikkoa ennen matkan alkamispäivää päätimme sitten haluta juuri sinne - mutta voi surku! - pitikö meidän juuri tuolloin lähteä ensin ostoksille ja ruveta matkanvaraushommiin vasta sitten! Joku muukin oli kytännyt noita meidän lentopaikkoja ja oli napannut matkan meidän nenämme edestä. Oikein mukavaa lomaa heille sinne Portugaliin!


No eipä hätää - Turkkiin tykästyneinä meille kelpasi oikein hyvin kaksiviikkoinen Alanyassa, jonne olimme suunnitelleet menevämme myöhemmin syyskaudella. Josko nyt vaikka onnistuisi haaveena ollut reissu Kappadogiaan? Siispä neljän viikon takainen Marmariksen viikon matka oli tavallaan kenraaliharjoitusta tälle tulevalle turkinreissulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tätä mieltä!