MATKAILIJA BIGI

Profiilini 

 

Kalispéra

S̄wạs̄dī - สวัสดีค่ะ

 

Lähde mukaan matkalle!

 

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Käytöksen kummajaiset


Olin jostain lukenut, että Kiinassa piereskely ja röyhtäily julkisella paikalla on ihan yleistä. Niinpä päättelin hotellin aulassa vieressäni istuneen miehen olleen kiinalainen, kun hän estottomasti töräytteli ilmoille kuuluvia ääniä. Kulmakarvaanikaan en kohottanut moisen käytöksen takia.

Nämä idän ihmiset (japanilaiset, kiinalaiset, korealaiset, intialaiset, pakistanilaiset, thait.....) ovat varmaan ahkerimpia itsensä kuvaajia maailmassa. Missä vaan liikutkin, on edessäsi nuoria poseeraajia, jotka kännykällään kuvaavat - ei maisemia, vaan itseään!  -  Odoteltiin Bangkokin lentokentällä tulliselvitykseen pääsyä. Viereisellä penkillä istuva tumma, arabilta näyttävä mies kuvasi ahkerasti kännykän kameralla itseään.   --  Hua Hinin rannassa pariskunta oli vuokrannut itselleen aurinkotuolit, mutta tuskin he ehtivät niillä lepäilemään, kun miehen oli kuvattava koko ajan vedessä ja rannalla keikistelevää tyttöystävää. Käväisihän nainenkin hetken aurinkotuolissa - ottamassa kännykällä kuvia itsestään.

Mihin ihmeeseen he niitä tuhansia kuvia sitten tarvitsevatkaan? Luulisi, että on aika tylsää selata kameran rullaa, kun sieltä paljastuu pelkästään valtava määrä oman naaman kuvia.

2 kommenttia:

 1. Nina Ramstadius16.8.2017 klo 12.39.00

  Hei!

  Huomasin, että sivuillasi on keksimiäni värssyjä. Olisi kiva, jos laittaisit niihin nimeni alle.

  Terveisin,

  Nina Ramstadius :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nina!
   Kiitos palautteestasi! Voisitko ystävällisesti kertoa millä sivulla ja mitkä värssyt olen jostain netin syövereistä tänne omille sivuilleni kopioinut. Tekijän nimeä niissä ei tietenkään ole ollut, muutoin olisin sen sinne varmasti laittanut.
   Lisäksi kirjaan runot vielä tekijäluetteloon, jos tekijän nimi on tiedossani.
   Pahoittelen kovasti tapahtunutta, mutta korjaan asian heti, kun lähetät minulle tietoja teksteistä.

   Poista

Olen tätä mieltä!