MATKAILIJA BIGI

Profiilini 

 

Kalispéra

S̄wạs̄dī - สวัสดีค่ะ

 

Lähde mukaan matkalle!

 

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Turistitulva

Onkohan tässä mitään järkee? Ahdistaa ja pitkästyttää! Mitä me täältä oikeen tultiin hakemaan? Siinä tunnelmia ihanan Lindoksen valkoisen kaupungin kujilta.Syyskuu on yksi vilkkaimpia lomakuukausia Etelä-Euroopassa ja se kyllä näkyy noissa turistipaikoissa. Kun olimme viimeksi täällä Lindoksessa toukokuussa ja liikkeellä heti aamusta, ei paikka ollut läheskään näin hirvittävän kansoitettu. Nyt kuljettiin kujia kuin sillit suolassa, eikä tätä turistitulvaa voi mitenkään miellyttäväksi kokea. Hirvittävä markkinatunnelma kauniilla, kapeilla kujilla pilasi fiiliksen, eikä Akropolis-kukkulalle yksikään meistä enää halunnut väen paljouden vuoksi lähteä. Onneksi edelliskerralla saatiin kokea aidompi tunnelma ja liikkua linnoituksessa melkein "kaksistaan".

EHDOTTOMASTI näihin turistien suosimiin paikkoihin on tultava varsinaisen sesongin ulkopuolella, jos haluaa lomaltaan muutakin kuin pelkkää rannalla löhöilyä ja tungoksessa shoppailua.

2 kommenttia:

  1. Jos tuollaisella mielialalla lähtee, niin kyllä Rodos ja Lindos on kyllä ihan vääriä paikkoja. Tottakai siellä on turisteja, sehän on suosituin kohde ollut jo useita vuosia! Jos ei tahdo sisäänheittäjiä, ei muita turisteja, normaalikokoisia kaljoja sekä minuutilleen aikataulussa olevaa elämää, ei kannata todellakaan Kreikkaan mennä.

    Mun mielestä lomalla ollaan lomalla eikä siellä jaksa turhista stressailla. Tietysti tuo autojuttu oli kenkku, jos oli nimet kirjoitettu väärin, mutta ihan ymmärrettävää kuitenkin kielimuurin vuoksi. Näiden kirjoituksien perusteella suosittelen teille Lapin reissua jossain erämaamökissä yksikseen; ei voi kovin moni asia mennä pieleen.

    VastaaPoista
  2. Totta puhut! Ensi syyskuussa on tarkoitus mennä todella sinne Lappiin ruskaa katsomaan ja vasta lokakuussa suunnistaa johonkin turistikohteeseen, jolloin siellä ei ole enää niin ruuhkaista. No yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta elämänmenosta!

    Onhan meille ehtinyt kertyä kokemusta kaikenlaisesta markkinatouhusta ja sisäänheittäjistä, eikä turhista olla nipotettu ja stressattu, mutta tuo St. Catherinen aukion kuppiloiden touhu on ollut muidenkin kuin suomalaisten kanssamatkustajien mielestä vailla vertaa. Kun tilaan selkeästi juomaa ravintolassa, niin odotan myös, että saan sitä mitä olen tilannut - ollaan sitten lomalla tai ei.

    VastaaPoista

Olen tätä mieltä!