MATKAILIJA BIGI

Profiilini 

 

Kalispéra

S̄wạs̄dī - สวัสดีค่ะ

 

Lähde mukaan matkalle!

 

maanantai 11. lokakuuta 2010

Vieläkö on kesää jäljellä?

Ehdittiinpä juuri ja juuri asettua aloillemme leppoisia syyspäiviä viettämään, kun tuo netin pahus viekoitteli taas hylkäämään lämpimän kodin ja lähtemään teille tuntemattomille. Jo kauan on ehditty katsella tuonne Loutrakin suuntaan, mutta aina on joku ehtinyt napata matkan nenämme edestä. Nytpä oli hiirikäsi vikkelämpi ja taas oli päätös äkkilähdöstä hetkessä mietitty.

Loutrakin pikkukaupunki ei ole niin tunnettu lomakohteena kuin Kreikan saaret, mutta on matkaoppaiden mukaan ateenalaisten oma lomasuosikki. Ehkä siellä kohtaa vielä aidon kreikkalaisen tunnelman. Netissä surffaillessa löysin kuvia pitkästä upeasta rantakadusta, joka jo nyt houkutteli kulkemaan aamulenkkiä joko pitkin jalkakäytäviä tai rannalla ihan veden rajassa. Keskiviikkona 13.10. päästään vihdoin päiväretkelle Ateenaan, joka on vain 80 kilometrin päässä Loutrakista. Ateenaan on ollut tarkoitus mennä jo monta kertaa, mutta kesän helle on kypsyttänyt matkalaiset jo ennen kaupungin portteja. Nyt ei tuo säätila ole varmaan pilaamassa tätä iloa; ellei sitten satu satamaan ihan kaatamalla!

1 kommentti:

  1. Hyvää matkaa teille. Mä olen ollut joskus sata vuotta sitten Loutrakissa. Muistan paikan aika rauhallisena. Muutapa ei sitten ole mieleen jäänytkään. Mutta onneksi maailma muuttuu. Ja ainahan se aurinko paikkaa pieniä puutteita. Täällä on aurinkoista, vaikka sais kyllä välillä sataakin.

    VastaaPoista

Olen tätä mieltä!